All for Joomla All for Webmasters

Les matinades a Digital Hits FM són sinònim d'excel·lència. Cada dia, a partir de les 00:00h, et presentem els programes i les sessions oficials dels DJs més importants i més reconeguts del planeta. Qualitat musical, perceptible!

ARMIN VAN BUUREN
A State of Trance

Armin Van Buuren, presenta el programa de música electrònica més important i més retransmès del món: A State of Trance. Tota una referència dins el seu gènere amb més de 30 milions d’oients setmanals arreu del planeta. 

Divendres a les 22:00h | Dijous a les 03:00h

AFROJACK
Jacked Radio

En menys de 2 anys, Afrojack s'ha convertit en una de les principals icones de la música electrònica mundial Les seves habilitats musicals li han permès obtenir dos Premis Grammy en els darrers anys.

Divendres a les 00:00h

AVICII
Avicii FM

Avicii FM és el programa oficial d'Avicii. En directe des del seu propi estudi amb temes exclusius, entrevistes, sessions i reportatges sobre tots els espectacles en directe d'un dels DJs més importants del planeta. 

Divendres a la 01:00h 

SHOWTEK
Skink Radio

El programa oficial de ShowTek. 60 minuts en exclusiva amb les sessions del duo neerlandès líder en ElectroHouse.

Divendres a la 01:00h

TIËSTO 
Club Life

Tiësto s Club Life és el programa setmanal de Tiësto dedicat a la música electrònica més avantguardista, amb una mirada especial cap a la música Trance, l'estil creat pel mateix DJ Tiësto.  

Dissabtes a les 22:00h | Dimecres a les 03:00h

SPINNIN' RECORDS
Spinnin' Sessions

El programa oficial del segell discogràfic Spinnin' Records. Cada setmana t'acostem les sessions exclusives dels DJs que formen part el segell més important en música electrònica a Europa. 

Dissabtes a les 02:00h | Divendres a les 02:00h

ULTRA MUSIC FESTIVAL
UMF Radio

Presentat per ULTRA Worldwide, UMF Radio arriba a Digital Hits FM amb l'experiència del Festival de Música electrònica més important del planeta. A més, a Digital Hits FM et portem en directe i en exclusiva a Catalunya tots els festivals ULTRA. Estigues atent a la nostra antena!

Diumenge a les 00:00h

PAUL OAKENFOLD
Planet Perfecto

Des d'eivissa al 1987, Paul Oakenfold s'ha convertit en un dels principals ambaixadors d'aquest gènere arreu del planeta.'Planet Perfecto' és el seu programa oficial, cada setmana a Digital Hits FM

Dissabte a la 01:00h | Dimarts a les 03:00h

DEFECTED IN THE HOUSE
Defected Records

Defected Radio és el programa especialista en música House. De la mà de Sam Divine, i els DJs del segell Defected Records descobrim cada setmana els sons més exclusius de l’escena electrònica europea i mundial.

Diumenges a les 23:59h | Dissabtes les 04:00h

SANDER VAN DOORN
Identity

Un viatge sensorial amb el DJ que s'ha guanyat un lloc privilegiat a l'escena electrònica mundial amb més d'1.800.000 seguidors. Sessions amb indentitat propia, moments musicals únics.

Dissabte a les 00:00h | Divendres a les 03:00h

LAIDBACK LUKE
Mixmash Radio

El Radioshow oficial de Laidback Luke, en exclusiva amb Digital Hits FM. Laidback Luke, és un DJ i productor filipí-holandès. El 2004 va fundar la seva discogràfica Mixmash per al llançament de les seves produccions i la promoció de nous talents.

Dimarts a les 00:00h

THOMAS GOLD
Fanfare Radio Show

Thomas Gold, és un DJ i productor alemany vinculat inicialment a l'estil Trance, i en els últims temps, s'ha especialitzat en el Progressive house i el Tech house. Ha ocupat el lloc # 82 del Top 100 DJs Mag.

Dijous a les 00:00h 

OLIVER HELDENS
Heldeep Radio

El Radioshow oficial d'Oliver Heldens, un dels màxims referents del nou gènere conegut com future house.
En exclusiva a amb Digital Hits FM.

Dimecres a les 00:00h

ROGER SHAH
Magic Island

Roger Shah et trasllada as autèntics sons de l'illa blanca. Balearic Sounds és el programa d'autor que et transporta a un viatge pels sons més exclusius de la música chillout i chillhouse. 

Diumenge a les 02:00h | Dissabte a les 04:00h

ALY & FILE
Future Sound of Egypt

Aly & Fila són el grup de música electrònica més reeixit d'Egipte. Han rebut diferents premis relacionats amb la música Trance i alhora, durant set anys consecutius han estat inclosos al rànquing dels 100 millors DJs. 

Dissabte a les 03:00h | Divendres a les 04:00h

FM | TDT | Web

Sintonitzan's!

Barcelona 89.5 FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © Digital Hits Audiovisual - 2005-2017