All for Joomla All for Webmasters

Música, informació, proximitat i entreteniment. Els artistes pop-rock amb més èxit de l’actualitat, la música Dance que ha fet història i els sons europeus més innovadors. La cadena de ràdio impulsada per joves empresaris del sector audiovisual català, amb el suport de mitjans de comunicació consolidats a Catalunya

Música

Els artistes pop-rock amb més èxit de l’actualitat, la música Dance que ha fet història i els sons europeus més innovadors.

No només música

Digital Hits FM és la ràdio destinada a totes les persones +25 i amb una programació basada en tres eixos: música, informació de proximitat i entreteniment. Descobreix tots els nostres programes propis aquí.

Caràcter català i europeu

A més de la programació pròpia, disposem d’acords amb les principals agències de continguts musicals europeus, per tal d’emetre en exclusiva a Catalunya, els programes dels DJs de referència internacional: Armin Van Buuren, Tiësto, Aviici, Afrojack i molts més.

 

Entreteniment

Digital Hits és la combinació definitiva en música i entreteniment. De dilluns a diumenge et presentem els programes més sorprenents amb els locutors capaços d'acompanyar-te siguis on siguis ;) Descobreix els nostres programes aquí.

 

Informació territorial

Som l'única cadena de ràdio musical amb informatius de proximitat.
4 edicions territorials dels nostres butlletins per explicar, en 180 segons, les notícies imprescindibles del teu entorn.

Edicions:

- Barcelona - Metropolitana
- Comarques de Girona
- Terres de l'Ebre - Tarragona
- Pallars Jussa i Sobirà 
- Penedès - Garraf

FM | TDT | Web

Sintonitzan's!

Vallès, Barcelona Metropolitana 89.6 FM
Pirineu de Girona 93.5 FM
Terres de l'Ebre, Tarragona 106.0 FM
Tremp, Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Vic, Osona i Moianès 95.7 FM
Penedès, Garraf 100.9 FM

Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © Digital Hits Audiovisual - 2005-2017