Música, informació, proximitat i entreteniment. La música Dance de la teva generació, els èxits Pop que han fet història, i els sons europeus més innovadors. La cadena de ràdio impulsada per joves empresaris del sector audiovisual català, amb el suport de mitjans de comunicació consolidats a Catalunya.

La música d'una generació!

A DigitalHits trobaràs una selecció musical única i variada. L'autèntic Remember Dance combinat amb els grans èxits Pop-Rock dels 90 i els 2000. Els artistes que han marcat una generació i els sons europeus més sofisticats de la música electrònica.

No només música

DigitalHits és la ràdio destinada a totes les persones de més de 25 anys d'edat. Una programació basada en tres eixos: música, entreteniment i informació de proximitat. Descobreix tots els nostres programes propis aquí.

Caràcter català i europeu

A més de la programació pròpia, disposem d’acords amb les principals agències de continguts musicals europeus, per oferir-te els programes dels DJs de referència internacional: Tiësto, Oliver Heldens, Robbie Rivera, Milk & Sugar, Sander Van Doorn i molts més. Amb DigitalHits escoltaràs en exclusiva a Catalunya els programes oficials dels segells Spinnin' Records, Armada Music i Defected Records.

Descobreix la nostra programació aquí.

Entreteniment

DigitalHits és la combinació definitiva en música i entreteniment. De dilluns a diumenge et presentem els programes més sorprenents amb els locutors capaços d'acompanyar-te siguis on siguis ;). Amb nosaltres, escoltaràs molt més que música!

Descobreix els nostres programes aquí.

Les notícies

Som l'única cadena de ràdio musical de Catalunya amb desconnexions locals.
5 edicions territorials dels nostres informatius i butlletins horairs per explicar-te les notícies imprescindibles del teu entorn més proper.

Edicions territorials.

- Comarques de Barcelona
- Comarques de Girona i Pirineu
- Terres de l'Ebre - Comarques de Tarragona
- Pallars Jussa i Sobirà 
- Penedès - Garraf

 

FM | TDT | Web

Sintonitzan's!

BCN Catalunya Central 101.7FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona - Àrea metropolitana TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © DigitalHits Audiovisual - 2008-2021