All for Joomla All for Webmasters

Música, informació, proximitat i entreteniment. Els artistes pop-rock amb més èxit de l’actualitat, la música Dance que ha fet història i els sons europeus més innovadors. La cadena de ràdio impulsada per joves empresaris del sector audiovisual català, amb el suport de mitjans de comunicació consolidats a Catalunya.

La música d'una generació!

A Digital Hits FM trobaràs una selecció musical única i variada. Els artistes Pop-Rock amb més èxit de l’actualitat, la música Dance (Remember) que ha fet història i els sons europeus més exclusius.

No només música

Digital Hits FM és la ràdio destinada a totes les persones de més de 25 anys d'edat. Una programació basada en tres eixos: música, entreteniment i informació de proximitat. Descobreix tots els nostres programes propis aquí.

Caràcter català i europeu

 
A més de la programació pròpia, disposem d’acords amb les principals agències de continguts musicals europeus, per tal d’emetre en exclusiva a Catalunya, els programes dels DJs de referència internacional: Armin Van Buuren, Tiësto, Aviici, Afrojack i molts més.

Descobreix la nostra programació aquí.

Entreteniment

Digital Hits FM és la combinació definitiva en música i entreteniment. De dilluns a diumenge et presentem els programes més sorprenents amb els locutors capaços d'acompanyar-te siguis on siguis ;). La radiofórmula de Digital Hits et porta més que música!

Descobreix els nostres programes aquí.

Les notícies

Som l'única cadena de ràdio musical de Catalunya amb desconnexions locals.
4 edicions territorials dels nostres informatius i butlletins per explicar les notícies imprescindibles del teu entorn més proper.

Edicions territorials.

- Barcelona - Metropolitana
- Comarques de Girona
- Terres de l'Ebre - Tarragona
- Pallars Jussa i Sobirà 
- Penedès - Garraf

 

FM | TDT | Web

Sintonitzan's!

Barcelona 89.5 FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © Digital Hits Audiovisual - 2005-2017