All for Joomla All for Webmasters

A DigitalHits no només trobaràs música. De dilluns a diumenge et presentem els programes més sorprenents i els locutors que t'acompanyen siguin on siguis! DigitalHits és música, entreteniment i informació. Descobreix els nostres formats a continuació!

FRIENDS & HITS
Salva Coll, Arnau Vila i Jordi Rull

Friends and Hits és l’Afterwork Radio Show que Catalunya es mereix (o no…). Salvador Coll, Arnau Vila, Jordi Rull i tots els oïents agafen el timó de la ràdio per explicar-nos històries, respondre dubtes, xerrar, fer amics… i tota la música 100% DigitalHits!

De dilluns a dijous a les 21:00h 

HIT 120
Amb Arnau Vila

De dilluns a divendres, Arnau Vila presenta la fórmula matinal que combina els èxits de DigitalHits FM amb càpsules de 120 segons amb la informació imprescindible per començar el dia. Notícies, informació territorial, l'estat del trànsit a les carreteres catalanes, la previsió meteorològica per les properes hores i servei d'avisos d'última hora.

De dilluns a divendres a les 8h del matí

DIGITAL HITS LIVE!

L'autèntic #Remember i els èxits Pop Dance de la teva generació. DigitalHits Live! és la genuïna fórmula de DigitalHits FM, de la mà dels nostres locutors! Cada dia en directe amb: Gonzalo Castañera i Jordi Pérez

De dilluns a dijous de 10h a 14h i de 18h a 21h 

INFORMATIUS TERRITORIALS 
Estudis locals

De dilluns a divendres, t'acostem l'actualitat del territori català amb els informatius locals de DigitalHits FM. Des dels nostres estudis territorials, repassem en 180 segons, la informació de proximitat. 

De dilluns a divendres, cada 2 hores en punt.

ROGER FREEDOM SESSIONS
Roger Freedom

 El DJ i productor barceloní Roger Freedom presenta el programa amb les novetats i recomenacions més destacades de l'escena House, Deep i electrònica.

Divendres a les 15h

SENSESSION DIGITALHITS
David Pascual

En directe tots els divendres al vespre, David Pascual és l’encarregat de seleccionar els millors temes dance de la nostra fórmula i les notícies més fresques sobre el món dels videojocs. Sensession és l'únic programa Dance que parla de videojocs!

Divendres de 18h a 21h | Diumenges a les 21h


NOW IS THE TIME

Amb DJ Nau

Dissabtes de 20h a 21h | Diumenges a les 23h

Cada dissabte al vespre, DJ Nau presenta el radioshow més pocavergonya de la ràdio! Now is the time presenta totes les novetats de la música electrònica més contundent i una sessió setmanal que combina els sons Hard, Dance i Makina més destacats dels 2000 fins l'actualitat.

 

GOLD DANCE HITS
Les nits remember

Cada nit, arriba la selecció #RememberDance més contundent dels 90 i 2000. Els locutors i DJs de DigitalHits et porten la fórmula al més pur estil de l’època daurada del Dance!

De dilluns a dijous a les 22h

GOLD DANCE HITS SESSIONS
Raúl Platero

Les sessions Remember més potents del país arriben cada cap de setmana a DigitalHits. Raúl Platero i els DJs d'MDT (sonidomdt.com) punxen per a tu, els grans èxits dels 90 i 2000.

Divendres i dissabtes a les 21h.

TROPICAL HITS

Cada migdia, fes un descans i desconnecta amb les sessions Deep i House més fresques de la ràdio. Nosaltres hi posem la música; tu, les emocions.

De dilluns a divendres a les 15h

PURPLE MOTEL
Xavi López

Xavi López arriba cada dijous a Digital Hits FM amb les sessions i el ritme expansiu de la música DeepHouse: 60 minuts de cultura musical en estat pur.

Dijous a les 15:00h

RETROHITS
Jordi Rull

Cada cap de setmana, Jordi Rull presenta la sel·lecció musical definitva en èxits dels 80 i 90. La música Disco que va marcar una epoca i una generació!

Cap de setmana a les 8:00h

FM | TDT | Web

Sintonitzan's!

Barcelona 89.5 FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © DigitalHits Audiovisual - 2008-2020