All for Joomla All for Webmasters

A Digital Hits FM no només trobaràs música; de dilluns a diumenge et presentem els programes més sorprenents i els locutors que t'acompanyen, siguin i siguis! Digital Hits FM és música, entreteniment i informació. Descobreix els nostres formats a continuació!

FRIENDS & HITS
Salva Coll, Arnau Vila i Jordi Rull

Friends and Hits és l’Afterwork Radio Show que Catalunya es mereix (o no…). Salvador Coll, Arnau Vila, Jordi Rull i tots els oïents agafen el timó de la ràdio per explicar-nos històries, respondre dubtes, xerrar, fer amics…  I els èxits 100% Digital Hits FM!

De dilluns a dijous a les 21:00h 

HIT 120
Amb Arnau Vila

De dilluns a divendres, Arnau Vila presenta el programa matinal que combina els èxits de Digital Hits FM amb càpsules de 180 segons amb la informació imprescindible per començar el dia. Notícies, informació territorial, l'estat del trànsit a les carreteres catalanes, la previsió meteorològica per les properes hores i servei d'avisos d'última hora.

De dilluns a divendres a les 8h del matí

DIGITAL HITS LIVE!

Els autèntics èxits de l’actualitat, la música Dance que ha fet història i tot el pop-rock de la teva generació. Digital Hits Live! és la genuïna fórmula Digital Hits FM de la mà dels nostres locutors! Cada dia, en directe amb: Marc Casellas, Marina de la Cruz i Oriol Vila.

De dilluns a dijous de 10h a 14h i de 18h a 21h 

INFORMATIUS TERRITORIALS 
Estudis locals

De dilluns a divendres, t'acostem l'actualitat del territori català amb els informatius locals de Digital Hits FM. Des dels nostres estudis territorials, repassem en 180 segons, la informació de proximitat. 

De dilluns a divendres, cada 2 hores en punt.

HIT 25, LA LLISTA DIGITAL HITS
Arnau Molet

Arnau Molet és l’encarregat de repassar els 25 èxits de la llista Digital Hits. Escalem la llista amb els imprescindibles del pop-dance del moment.

Dijous a les 19h i dissabtes a les 12h.

SENSESSION DIGTALHITS
David Pascual

En directe tots els divendres al vespre, David Pascual és l’encarregat de seleccionar els millors temes dance de la nostra fórmula i les notícies més fresques sobre el món dels videojocs. Sensession és l'únic programa Dance que parla de videojocs!

Divendres de 18h a 21h | Diumenges a les 21h

GOLD DANCE HITS
Mike T

El programa remember. Els principals èxits de la dècada dels 2000 i els més ballables dels 90. Una fórmula al més pur estil de l’època daurada del Dance, dedicada a tots els amants d’aquest gènere musical.

De dilluns a dijous a les 22h

GOLD DANCE HITS SESSIONS
Raul Platero (Sonido MDT)

Les sessions remember dels caps de setmana a Digital Hits FM. Raul Platero i els DJs de sonidomdt.com presenten 120 minuts setmanals amb els sons 'Remember Dance' han marcat una generació. Els anys 90 i 2000 són més vius que mai!

Divendres i dissabtes a les 21h.

TROPICAL HITS

Cada migdia, fes un descans i desconnecta amb les sessions Deep i House més fresques de la ràdio. Nosaltres hi posem la música; tu, les emocions.

De dilluns a divendres a les 15h

XL HOUSE MUSIC
Xavi López

Xavi López arriba cada dimarts a Digital Hits FM per fer-te sentir la sensació i el ritme expansiu de la música House: DJs, sessions, festivals, cultura musical i comunitat nightlife.

Tots els dilluns a la 1 de la matinada

RETROHITS
Jordi Rull

Cada cap de setmana, Jordi Rull presenta la sel·lecció musical definitva en èxits dels 80 i 90. La música Disco que va marcar una epoca i una generació!

Cap de setmana a les 8:00h

FM | TDT | Web

Sintonitzan's!

Barcelona 89.5 FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © Digital Hits Audiovisual - 2005-2017