All for Joomla All for Webmasters

A DigitalHits no només trobaràs música. De dilluns a diumenge et presentem els programes més sorprenents i els locutors que t'acompanyen siguin on siguis! DigitalHits és música, entreteniment i informació. Descobreix els nostres formats a continuació!

EL QUE + TRENCA 2.0.

Amb Oriol Carrió & DJ Piyuli

20 anys després tornen a la ràdio els showmans i locutors més divertits i esbojarrats de la radiodifusió catalana! Una hora desenfrenada de ràdio amb l'autèntic remember, els sons més contundents de la teva generació, missatges, trucades i tota l'energia positiva per tornar a casa!
Nosaltres, no t'hem d'explicar més perquè ja saps que.... aquest programa ho trenca!

De dilluns a dijous a les 19:00h

FRIENDS & HITS

Amb Salva Coll, Arnau Vila i Jordi Rull

Friends and Hits és l’Afterwork Radio Show que Catalunya es mereix (o no…). Salvador Coll, Arnau Vila, Jordi Rull i tots els oïents agafen el timó de la ràdio per explicar-nos històries, respondre dubtes, xerrar, fer amics… i tota la música 100% DigitalHits!

De dilluns a dijous a les 21:00h 

HIT 120

amb Arnau Vila

De dilluns a divendres, Arnau Vila presenta la fórmula matinal que combina els èxits de DigitalHits FM amb càpsules de 120 segons amb la informació imprescindible per començar el dia. Notícies, informació territorial, l'estat del trànsit a les carreteres catalanes, la previsió meteorològica per les properes hores i servei d'avisos d'última hora.

De dilluns a divendres a les 8h del matí

DIGITAL HITS LIVE!

L'autèntic #Remember i els èxits Pop Dance de la teva generació. DigitalHits Live! és la genuïna fórmula de DigitalHits FM, de la mà dels nostres locutors! Cada dia en directe amb: Jordi Pérez i Sergi Marzá.

De dilluns a dijous de 12h a 14h i de 17h a 20h 

INFORMATIUS TERRITORIALS 

Estudis locals

De dilluns a divendres, t'acostem l'actualitat del territori català amb els informatius locals de DigitalHits FM. Des dels nostres estudis territorials, repassem en 180 segons, la informació de proximitat. 

De dilluns a divendres, cada 2 hores en punt.

SUITE SESSIONS

Amb Room 86

Tots els dimecres, Suite Sessions presenta les sessions més exclusives de la música House, amb 60 minuts de sons seleccionats i mesclats per ROOM86. La millor música, des de l'habitació més selecta

Dimecres a les 15h

ROGER FREEDOM SESSIONS

Amb Roger Freedom

 El DJ i productor barceloní Roger Freedom presenta el programa amb les novetats i recomenacions més destacades de l'escena House, Deep i electrònica.

Divendres a les 15h

SENSESSION DIGITALHITS

amb David Pascual

En directe tots els divendres al vespre, David Pascual és l’encarregat de seleccionar els millors temes dance de la nostra fórmula i les notícies més fresques sobre el món dels videojocs. Sensession és l'únic programa Dance que parla de videojocs!

Divendres de 18h a 21h | Diumenges a les 21h


ACTIVA'T SESSIONS

Amb Heribert Gallardo

Dissabtes i diumenges a les 19h

Activa't amb el millors temes trance & progressive actuals i clàssics! Heribert Gallardo presenta Activa't: L'espai per descobrir les noves propostes musicals, i reviure els himnes de tota una època. Sessions plenes d'emoció i sentiment a DigitalHits FM.

 

NOW IS THE TIME

Amb DJ Nau

Dissabtes de 20h a 21h | Diumenges a les 23h

Cada dissabte al vespre, DJ Nau presenta el radioshow més pocavergonya de la ràdio! Now is the time presenta totes les novetats de la música electrònica més contundent i una sessió setmanal que combina els sons Hard, Dance i Makina més destacats dels 2000 fins l'actualitat.

 

GOLD DANCE HITS
Les nits remember

Cada nit, arriba la selecció #RememberDance més contundent dels 90 i 2000. Els locutors i DJs de DigitalHits et porten la fórmula al més pur estil de l’època daurada del Dance!

De dilluns a dijous a les 22h
Dissabtes a les 22h (GDH Sessions)

MEGAREMEMBER SESSIONS
Gold Dance Hits Sessions

 Les sessions Remember més potents del país arriben cada cap de setmana a DigitalHits. Kachu i Jao (Megaremember) punxen per a tu, els èxits més ballables dels 90 i 2000.

Divendres i dissabtes a les 21h.

MAKINAREMEMBER SESSIONS
Gold Dance Hits Sessions

Tots els dissabtes a la nit, obrim la maleta amb les sessions més contundents de l'Estació Remember. DJ Bertus selecciona els millors temes Makina, Hard i Retrospective dels 90, 2000 i l'actualitat

Dissabtes a les 23:59h.

TROPICAL HITS

Cada migdia, fes un descans i desconnecta amb les sessions Deep i House més fresques de la ràdio. Nosaltres hi posem la música; tu, les emocions.

De dilluns a divendres a les 15h

PURPLE MOTEL
Xavi López

Xavi López arriba cada dijous a Digital Hits FM amb les sessions i el ritme expansiu de la música DeepHouse: 60 minuts de cultura musical en estat pur.

Dijous a les 15:00h

RETROHITS
Jordi Rull

Cada cap de setmana, Jordi Rull presenta la sel·lecció musical definitva en èxits dels 80 i 90. La música Disco que va marcar una epoca i una generació!

Cap de setmana a les 8:00h

FM | TDT | Web

Sintonitzan's!

Barcelona 89.5 FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © DigitalHits Audiovisual - 2008-2020