Digital Hits FM és l'Estació Remember: l'única ràdio Dance de Catalunya. Els programes més sorprenents i els locutors que t'acompanyen siguin on siguis! Som música, DJs, entreteniment i informació. Descobreix els nostres formats a continuació!

GAS AL MATALÀS

EL DESPERTADOR REMEMBER DE CATALUNYA!

Amb Oriol Carrió

De dilluns a divendres a les 07:00h

Cada matí escoltaràs les 3 hores de ràdio, que et portaràn uns efectes secundaris irreversibles i altament addictius! Energia, Dance, Remember, Bon Humor, Missatges, Actualitat...  Si cada matí fas mala cara, tenim la "solució definitiva" a la teva desgràcia facial!

 

EL QUE + TRENCA 2.0.

Amb Oriol Carrió & DJ Piyuli

20 anys després tornen a la ràdio els showmans i locutors més divertits i esbojarrats de la radiodifusió catalana! Una hora desenfrenada de ràdio amb l'autèntic remember, els sons més contundents de la teva generació, missatges, trucades i tota l'energia positiva per tornar a casa!
Nosaltres, no t'hem d'explicar més perquè ja saps que.... aquest programa ho trenca!

De dilluns a dijous a les 19:00h

BACK TO THE HITS

Amb Xavi Jaso

De dilluns a divendres a les 14:00h

L’evolució sonora del dance: cada migdia, convertim Digital Hits FM en un laboratori. Un lloc on trobar la solució als viatges temporals i descobrir els grans èxits de la música de ball. La connexió espai-temps creada per Xavi Jaso.

SUNLIFE

Amb Jus Deelax i Daniel Aguayo

De dilluns a divendres a les 15:00h

SUNLIFE és cultura de club! Tota l'actualitat i els clàssics de la música electrònica. Els millors artistes i DJs de l'escena nacional i internacional al programa que interactua amb la millor cultura de club.

 

FACTORIA DANCE

Amb Oscar Aparicio

De dilluns a dijous a les 17:00h

Les tardes a Digital Hits FM venen molt carregades! El radioshow interactiu de les tardes, amb l'autèntic REMEMBER de Digital Hits i les teves peticions! L'únic programa que vibra amb tu i no consumeix bateria ;)

 

MÍTICS 90

Amb Jujo Perez, Guillermo Argentó i DJ Gallo

 
L'únic programa que et porta els sons més característics del SO VALENCIA.
El moviment que va marcar un abans i un després a l'escena electrònica, arriba a l'estació Remember de Catalunya.
Les sessions més exclusives i els DJs més importants d'una escena irrepetible!

Entra a la comunitat mítics 90! miticsclub.com

De dilluns a dijous a les 20:00h

THE KINGS OF REMEMBER

Amb Xavi BCN

De dilluns a dijous a les 21:00h

El programa dance dels 90 que et farà vibrar amb la música d'una època daurada.
Jujo Perez i els DJs de Digital Hits FM agafen els controls de l'Estació Remember per viatjar a la generació 90, amb tots els èxits Dance d'aquesta dècada.

 

INFORMATIUS TERRITORIALS 

Estudis locals

De dilluns a divendres, t'acostem l'actualitat del territori català amb els informatius locals de DigitalHits FM. Des dels nostres estudis territorials, repassem en 180 segons, la informació de proximitat. 

De dilluns a divendres, cada 2 hores en punt.

SUITE SESSIONS

Amb Room 86

Dissabtes a les 13:00h

Tots els dimecres, Suite Sessions presenta les sessions més exclusives de la música House, amb 60 minuts de sons seleccionats i mesclats per ROOM86. La millor música, des de l'habitació més selectaMAKINA TODAY

Amb DJ Piyuli

Divendres a les 19:00h

La musica Màkina és un sentiment perceptible només per aquells que ho han viscut en primera persona. Deixa't sorprendre pels sóns més actuals d'un estil... irrepetible! Un programa presentat i dirigit per DJ Piyuli.

ZONA TRANCE

Amb Oscar Aparicio, Paul Van Dyk i Paul Oakenfold

Divendres a les 21:00h

L'espai de referència de la música Trance i Progressive al nostre país, amb els DJs més importants del planeta. Cada divendres a partir de les 9 de la nit: amb les sessions setmanals d'Oscar Aparicio, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold i Solarstone.

ÒRBITA HITS

El #Show matinal dels caps de setmana!

Amb Salva Coll, Arnau Vila i Jordi Rull

Dissabtes a les 10:00h

Òrbita Hits és el show matinal de cap de setmana, que Catalunya es mereix (o no…). Salvador Coll, Arnau Vila, Jordi Rull i tots els oïents agafen el timó de la ràdio per explicar-nos històries, respondre dubtes, xerrar, fer amics… I els èxits 100% DIGITALHITSFM!

 

ONLY MADHOUSE

Amb Destruxion, Gangster Alliance,
Montana Max i Richie Gee

Dissabtes a les 21:00h

El programa de referència de la música Hardcore a Catalunya. Only Madhouse et porta les millors sessions més contundents, amb les novetats i els clàssics del Hardcore, Frechcore, Hardstyle... i molt més!

 

 

SENSESSION DIGITALHITS

amb David Pascual

Divendres a les 17:00h

En directe tots els divendres a la tarda, David Pascual és l’encarregat de seleccionar els millors temes dance de la nostra fórmula i les notícies més fresques sobre el món dels videojocs. Sensession és l'únic programa Dance que parla de videojocs!
ACTIVA'T SESSIONS

Amb Heribert Gallardo

Divendres a les 23:00h

Activa't amb el millors temes trance & progressive actuals i clàssics! Heribert Gallardo presenta Activa't: L'espai per descobrir les noves propostes musicals, i reviure els himnes de tota una època. Sessions plenes d'emoció i sentiment a DigitalHits FM.

 

NOW IS THE TIME

Amb DJ Nau

Dissabtes a les 20:00h | Diumenges a les 19:00h

Cada dissabte al vespre, DJ Nau presenta el radioshow més pocavergonya de la ràdio! Now is the time presenta totes les novetats de la música electrònica més contundent i una sessió setmanal que combina els sons Hard, Dance i Makina més destacats dels 2000 fins l'actualitat.

 

MEGAREMEMBER SESSIONS

 Les sessions Remember més potents del país arriben cada cap de setmana a DigitalHits. Kachu i Jao (Megaremember) punxen per a tu, els èxits més ballables dels 90 i 2000.

Dissabtes a les 19:00h

MAKINAREMEMBER SESSIONS

Tots els dissabtes a la nit, obrim la maleta amb les sessions més contundents de l'Estació Remember. DJ Bertus selecciona els millors temes Makina, Hard i Retrospective dels 90, 2000 i l'actualitat

Dissabtes a les 23:59h.

FM | TDT | Web

Sintonitzan's!

BCN Catalunya Central 101.7FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona - Àrea metropolitana TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © DigitalHits Audiovisual - 2008-2021