top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Així sona ‘Fire’, l’himne de l’Eurocopa 2024

La cançó està produïda pel trio italià Meduza

El trio italià de música electrònica Meduza estan d’enhorabona: l’himne de l’Eurocopa d’aquest estiu duu la seva firma. La cançó, que es diu ‘Fire’, s’ha publicat aquesta setmana, i és una col·laboració de Meduza amb el grup de pop-rock estatunidenc One Republic i la cantautora alemanya Leony.


La cançó ha estat escrita per Ryan Tedder, membre de One Republic, i produïda pel trio italià Meduza, i fusiona la producció d’estil house amb una lletra captivadora i esperançadora, com és habitual en els himnes de competicions d’aquest calibre. Els aficionats que tinguin la sort d’assistir a la final de l’Eurocopa el dia 14 de juliol a l’Estadi Olímpic de Berlin podran, a més, veure l’himne interpretat en directe per tots els artistes.


A més de crear l’himne, Meduza també han dissenyat i creat una sèrie de composicions inspirades en l’himne per enriquir les retransmissions televisives, com la música d’entrada de les seleccions al terreny de joc o la música per l’entrega dels trofeus. Els italians han comentat a la UEFA que “el poder de la música per unir-nos és innegable. Com a grans aficionats al futbol que som, estem encantats de combinar la nostra passió per l’esport rei amb la nostra música per l’Eurocopa.” Els productors italians, que es van llençar a la fama amb temes com ‘Piece of your heart’, ‘Lose Control’ o ‘Bad Memories’, segueixen “on fire”!


Escolta ‘Fire’, l’himne de l’Eurocopa, aquí!
12 visualizaciones0 comentarios

Comentários


bottom of page