top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

AniMe converteix l'emotiu ‘Faded’ d'Alan Walker en un destructiu track de hardcore

La Dj italiana continua jugant amb la música i aquesta vegada versiona un dels clàssics més grans de la música electrònica, dotant-lo de la potència i agressivitat que la defineix.





AniMe és, avui dia (amb permís de la seva amiga Missk8) la Dj de referència del món de l'hardcore, però, el seu talent i esperit insaciable l'ha portat a superar fronteres d'aquest estil musical i portar la seva música a un altre nivell. Una vegada has complert el teu paper guanyant-te el paper de referent en el teu terreny, pots permetre't el luxe de sortir d'ell i experimentar amb altres sons.

Això és el que la bona de la Bàrbara fa últimament amb els seus sets i produccions. El seu últim àlbum ‘The 4th Dimension‘ és prova clara d'aquest caràcter experimental, ja que transita des del hard techno fins al uptempo jugant amb els BPMs de manera magistral. A més, la seva unió a l'hora de produir amb djs com Broken Minds, uns altres que d'innovar saben molt, o el seu recent remix a ‘Push up‘ confirmen el que venim explicant.

És per això que no ens ha enxampat desprevinguts l'anunci que va fer en el seu compte d’Instagram i és que, després de provar-lo en directe amb gran acceptació del públic, per fi veu la llum la seva reversió a ‘Faded‘.

Al ser un track de tal calat, aquest ha estat remesclat moltes vegades, però, el treball de la italiana en la nostra opinió és digne d'esment.

Si analitzem el tema veiem, el millor dels dos mons, hi ha molt de respecte per part de la Dj cap a l'original mantenint les vocals i melodies principals, encara que aquestes es troben potenciades amb molt d'encert sota sons hardcore que li donen un tint èpic i rotund que sona de meravella.

A més, com no podria ser d'una altra manera, la manera de trencar d'aquest refix (que passa a meitat i al final de la cançó) són dos espectaculars drops que neixen des d'una base d'hardcore la qual, per a nosaltres, és el millor del tema, ja que té un nivell de precisió i elegància magnífic per a crear el moment de “subidón”.

Aquest es dóna en combinar-se diversos elements d'una potència increïble que arriben, fins i tot, a fregar l’uptempo. Aquests drops són una descàrrega de BPM increïble, però mantenen al fons el mític ¨Where are you know¨ de la cançó original.

A més, si sou productors esteu d'enhorabona, ja que, AniMe va posar un repte de 1000 comentaris en el seu post i com ho ha superat amb escreix, actualment podeu trobar el track en free download a la plataforma hyppedit per a posar la cirereta en els vostres sets. Així que no perdeu més temps i aneu a descobrir-ho per vosaltres mateixos i a donar-li les gràcies a AniMe per regalar-nos aquesta joia.




130 visualizaciones0 comentarios
bottom of page