top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

El proper 26 d'abril una nova edició de Pyramid Special tindrà lloc el primer esdeveniment de la temporada eivissenca d'Amnèsia

El proper 26 d'abril una nova edició de Pyramid Special tindrà lloc el primer esdeveniment de la temporada eivissenca d'Amnèsia amb grans noms com Amelie Lens, East End Dubs, Hot Since 82, Indira Paganotto i més.
Un any més, Amnesia Eivissa torna a inaugurar la seva temporada amb una edició especial de Pyramid durant els esdeveniments de la setmana del International Music Summit (IMS), prometent un inici espectacular amb un cartell que combina el més innovador del panorama house i techno actual.

La indústria sencera estarà a l'illa durant el IMS i poques festes són tan especials i compten amb tanta energia com Pyramid. El concepte d'Amnesia porta anys consolidant-se com un dels must-to-go de l'illa blanca i ha tingut un creixement exponencial tant cada diumenge en la mítica discoteca com a tot el món.

A la primera festa de 2024 podrem trobar a les estrelles contemporànies East End Dubs, Hot Since 82 i Sweely i a l'eivissenca Sara d'Araújo seleccionant els millors tracks des de la icònica terrassa; mentre que la Main Room comptarà amb un cartell enfocat al techno amb la reina d’ Exhale Amelie Lens, la innovadora Indira Paganotto, el favorit dels berlinesos Héctor Oaks i el resident Lucca Donzelli. I això no és tot… hi ha més per venir!


Després d'un inoblidable 2023 amb residents nous, xifres rècord i tecnologia d'avantguarda, Pyramid ha demostrat àmpliament que és una de les festes més innovadores de l'illa i planeja continuar aquest any com un lloc en el que escoltar els sons underground més frescos en dos dels ambients més immersius del món.

Aquest 2024, i seguint amb la seva tendència habitual, Pyramid promet continuar amb la seva producció d'alt nivell, la tecnologia més avantguardista, impressionants visuals, il·luminació irreal i per descomptat un sistema de so que permeti notar la música des del cap als peus.

Si no vols perdre't l'edició especial de Pyramid et recomanem fer-te ja amb la teva entrada abans que s'esgotin i estar pendent de les xarxes per a assabentar-te de totes les novetats sobre futures dates i esdeveniments de la temporada de Pyramid.


Alberto Cortés (wolosound)

11 visualizaciones0 comentarios

Comentários


bottom of page