top of page
Writer's pictureDigital Hits FM

El Sónar tanca una nova edició de rècord

El Sónar 2024 ha batut un nou rècord d'assistents al festival de música electrònica més gran de casa nostra



La setmana de l'any amb més música electrònica a Barcelona ja s'ha acabat. El Festival Sónar i la resta de festes de l'OFFSónar organitzades al Poble Espanyol i a la resta de clubs i discoteques de la ciutat han abaixat el teló després de llargues hores de música, ball i eufòria col·lectiva. I aquest cop, el Sónar ho ha fet amb un nou rècord d'assistència. Entre els tres dies, més de 154.000 persones han assistit al festival, segons la organització. Aquesta xifra suma els assistents al Sónar de Dia, al de Nit i a les festes oficials de l'OFFSónar.


El rècord fins enguany datava del 2018, quan es van vendre 126.000 entrades. L'any passat, la xifra es va quedar en 122.000. Entre els assistents d'aquest any, el públic era nacional en un 70%, i l'altre 30% eren estrangers. En el moment de tancar la paradeta, el Sónar ja ha anunciat les seves dates per la propera edició de l'any vinent, així que ja podeu anar marcant aquests dies al calendari: 12, 13 i 14 de juny de 2025.


En aquesta edició del Sónar, que dona cabuda a actuacions per tots els gustos, s'ha vist un protagonisme de la música hard, amb estils com el happy hardcore a càrrec de la dj HorsegiirL o el hardcore de Gabber Eleganza. També hi ha hagut lloc per actuacions llegendàries a càrrec d'icones del techno, com Richie Hawtin, Paul Kalkbrenner o Laurent Garnier, que va fer ballar sense parar l'escenari SonarVillage durant 3 hores. I també s'han vist sessions de música house d'autèntic luxe, amb cares com Kerri Chandler o The Martínez Brothers. Una edició més, el festival Sónar i el centenar més de festes que es feien a Barcelona durant la setmana han fet les delícies dels assistents. L'any que ve, més i millor!



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page