top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Fisher atura la seva residència a Hï Ibiza

El DJ australià ha anunciat una pausa a la seva gira en un comunicat a les seves xarxes

Si hi ha un DJ i productor que transmeti la diversió i la passió a l’hora de punxar música electrònica, aquest és l’australià Paul Nicholas Fisher, conegut arreu del món com a Fisher. És un fenomen a les xarxes socials i una de les cares més conegudes del tech-house arreu del món, però ara els plans que tenia per aquest estiu s’han trastocat.


Ja fa mesos que Fisher va anunciar al seu Instagram que està esperant la seva primera criatura al costat de la seva parella, la model Chloe Chapman. La secció de comentaris de les seves xarxes es van omplir de felicitacions, i aquests mesos hem pogut veure en diverses ocasions la futura mare assistint a les sessions i festes del seu marit, fins i tot quan la panxa ja era ben visible.


Ara, però, hi ha hagut un petit canvi de plans que obligarà a l’australià a modificar la seva gira i la residència que tenia programada aquest estiu a la discoteca Hï d’Eivissa, on tenia previst punxar tots els dimecres. Segons el comunicat de Fisher a Instagram, “el part no estava previst fins a finals de juny així que tenia pensat punxar a l’Opening del dimecres 5 de juny, així com la resta de shows que tinc a la gira. En canvi, la criatura té altres plans, hi ha algunes petites complicacions i el doctor ha recomanat que em quedi a prop de la Chloe en aquests moments d’incertesa”.


L’australià ha aprofitat per demanar disculpes als seus seguidors, i ha assegurat que la seva residència començarà finalment el dimecres 3 de juliol, i, per compensar-ho, l’allargarà fins al 2 d’octubre.


Fisher també ha anunciat que el britànic Patrick Topping ocuparà el seu lloc i portarà la seva energia a la Theatre Room de Hï durant la seva absència, mentre que el brasiler Vintage Culture estarà a la Club Room. Tot i la baixa de Fisher, la festa queda més que assegurada a Hï, i ara tan sols queda esperar que l’australià torni ben aviat i que tant la mare i la criatura gaudeixin de tota la salut del món!


25 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page