top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

L’Abarset, el cim de l'Après-ski a Andorra! La festa hhinvernal més de moda

La música electrónica trova el seu refugi d'hinver


Amb una combinació única de bellesa natural, arquitectura contemporània i una programació musical de classe mundial, l’Abarset destaca com el lloc perfecte per als amants de la música electrònica.

L’Abarset a Andorra. Redefineix el concepte d´Après-ski, oferint no només un lloc per relaxar-se després d´esquiar, sinó una experiència integral que combina música, gastronomia i exclusivitat. El seu compromís amb l'excel·lència es reflecteix en l'ampliació de l'horari fins a les 2 de la matinada els dissabtes i proporciona una experiència inigualable.

Escenari únic als Pirineus: Entre pics nevats i una impressionant arquitectura contemporània, L’Abarset crea una atmosfera màgica que subratlla la bellesa natural de l'entorn. La fusió d'elements tradicionals i moderns estableix un escenari únic que transforma l'experiència de l'Après-ski en una cosa veritablement especial.

Line-up de classe mundial!

Divendres 19, serà el torn de BJones, que ostenta el títol de ser la primera persona espanyola que ha punxat a l'escenari principal de Tomorrowland. Una força imparable de lelectrònica. El dissabte 20 de gener arribarà a L’Abarset Silvie Loto. DJ i productora italiana que ha aconseguit donar forma a un estil house característic.

El seu so fusiona elements de house tradicional amb tocs contemporanis de tech house i deep tech. La penúltima cita del mes, el divendres 26, queda a les mans de la festa més bonica del món: BRESH. Fitada després de fitada, la pista brillarà amb els hits del moment. Per acabar el mes de gener, el dissabte 27 de gener Pyramid Amnesia, la festa undergound d'Eivissa que recupera i revitalitza l'esperit més genuí de l'illa blanca, farà de les seves mans de Quarter, Mar-T i Luca Donzelli.

La programació de febrer començarà el dissabte 3 amb Joseph Capriati, el que és sens dubte un dels headliners techno més demandats del món. El seu techno emotiu al mateix temps que precís infectarà la pista de ball amb el seu aclaparador carisma.

Franky Rizardo, un dels màxims exponents de l'escena electrònica neerlandesa, visitarà l'Après-ski el dissabte 10 de febrer. I ho farà acompanyat del seu estil que desdibuixa els marges entre el techno i el house. El divendres 16 de febrer serà el torn de la marca Brunch Electronik que en aquesta ocasió arriba amb Miss Monique i Jan Blomqvist.

L'artista ucraïnesa és una de les DJs de progressive house més reconegudes a Europa; mentre que l'artista alemany ha creat un so radicalment propi on la malenconia es transforma en electricitat. Un dia més tard, el dissabte 17 de febrer arribarà Now Here, la marca de Paco Osuna, un dels grans pesos pesants de l'electrònica internacional. Artista veterà on n'hi hagi que mai no ha regido en el seu afany de buscar noves formes d'expressió electrònica.

L'acompanyaran a la cabina Rafa Barrios i Manu González. I per acabar la programació del mes de febrer, L’Abarset rebrà el dissabte 24 Anna Tur, artista eivissenca per excel·lència. El seu estil és una combinació de sons que abasten des del house amb més groove fins al techno més melòdic.

Article extret de DJMAG ESP | Borja

6 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page