top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Native Instruments anuncia el llançament d’un nou model de subscripció que sorprendrà a tots els productors

El nou model es dirà 360 i té previst sortir al mercat a finals d’any

La marca alemanya Native Instruments ha anunciat que llençarà al mercat un nou model de servei que reemplaçarà el Komplete Now actual. El nou sistema, que es dirà 360, ofereix una selecció més àmplia d'eines de Native Instruments, iZotope i Brainworx. Estarà disponible en tres nivells de preu: Essentials, Plus i Pro, amb opcions que van des de 50 fins a més de 130 plugins que inclouen instruments i efectes de primera categoria per a productors professionals.


Els usuaris podran accedir a nous instruments, efectes i eines de producció a mesura que es vagin publicant, ja que el sistema s’anirà actualitzant constantment. A més, la subscripció es podrà modificar, pausar o cancel·lar en qualsevol moment sense perdre l'accés als projectes creats anteriorment, que seran reproduïbles i exportables.


El llançament progressiu del Native Instruments 360 ha començat a principis de maig, amb usuaris seleccionats convidats a provar la subscripció per donar feedback a la companyia. El llançament complet està previst per més a finals d’aquest 2024.


360 oferirà una de les col·leccions més grans de programari de producció musical del món, i gràcies a les completes eines de Native Instruments, iZotope i Brainworx, està dissenyat per a productors de tots els nivells, des de principiants fins a professionals. Pots trobar tota la informació sobre el nou model de subscripció 360 en aquest enllaç.

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Kommentare


bottom of page