top of page
Writer's pictureDigital Hits FM

S'obre una nova discoteca al Brasil dins del fuselatge d'un Boeing 727

JETSET obrirà dins del Parc Surreal del Brasil a l'estiu de 2024



Una nova pista de ball al Brasil volarà entre les ales reutilitzades d'un avió Boeing 727-200 desmantellat. No hauràs de plegar la taula ni recollir la safata o mantenir el seient en posició vertical a JETSET, que actualment s'està desenvolupant a la ciutat costanera de Camboriú, al sud del Brasil.

El projecte està en ple desenvolupament sota la supervisió del creador de Surreal Park Renato Ranier, segons una alerta mediàtica compartida amb EDM.com. La iniciativa va començar assegurant el Boeing 727-200, que actualment s'està desmantellant a l'Aeroport Internacional d'Afonso Pena a Curitiba.

A partir d'aquí, l'aeronau es sotmetrà a una ambiciosa reforma i "procés de cronometratge" abans de la seva instal·lació en Surreal Park.

Un experimentat equip de producció també està treballant en un pla especial de "autorització d'autopistes" per navegar per la complexa logística de transport de l'avió de Curitiba a Camboriú.

Amb una longitud de 46,68 metres i una velocitat màxima d'aproximadament 281 milles per hora, l'avió solia transportar fins a 189 passatgers.

L'empresa d'arquitectura 8B, amb seu a Dubai, executarà finalment el concepte de discoteca en els terrenys de Surreal Park. Les ales de l'avió oferiran un punt d'observació elevat de la zona i la porció del club comptarà amb coberta, pista, barra i il·luminació a mida.

Ho creguis o no, JETSET no és l'únic lloc d'oci nocturn que obrirà dins d'un avió Boeing. L'ÀREA15 de Las Vegas està expandint el seu campus per incloure un hotel i una discoteca de 118.000 peus quadrats, una plaça de 9.000 peus quadrats i un Boeing 747 desmantellat per ser reutilitzat per esdeveniments.

El primer esdeveniment a JETSET serà a l'estiu de 2024, però els seus organitzadors no han anunciat una data ni una programació en el moment d'escriure. Els DJs confirmats per actuar al Surreal Park en els pròxims mesos inclouen ANNA, Bhaskar, Illusionize i Wehbba, entre d'altres en una formació estel·lar.

Pots seguir el pols a les novetats de JETSET a través de l'Instagram de Surreal Park.



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page