top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Scaper, el plugin que transforma la música en un paisatge sonor

Està creat per la companyia Sampleson i té un cost de 29 dòlars

Sampleson ha llançat Scaper, un plugin innovador que transforma qualsevol senyal d'àudio en un paisatge sonor ambiental cinematogràfic. Amb una interfície senzilla i intuïtiva, permet carregar fitxers d'àudio en formats WAV, OGG i AIFF, i ajustar paràmetres de to, velocitat i quantitat de partícules per generar atmosferes sonores úniques. També inclou un filtre de passa-baixos per modelar el so en temps real.


Scaper, que està disponible per només 29 dòlars en la oferta de llançament, utilitza atributs essencials de l'àudio carregat per crear composicions generatives, capaces de produir hores de paisatges sonors diferents cada vegada. Disponible com a software independent o com a plugin per a DAW en formats VST3 i AU per a macOS i Windows, el plugin demostra les seves capacitats amb exemples com un esternut.


Scaper funciona extraient atributs essencials d'arxius d'àudio descartats i incorporant-los a la creació de paisatges sonors atmosfèrics. Utilitza un procés d'aleatorització i estirament d'elements harmònics per a capturar l'essència de l'àudio original, proporcionant una experiència auditiva única.

Aquí sota pots veure el vídeo on es mostra el tutorial de com funciona Scaper!2 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page