top of page
Writer's pictureDigital Hits FM

Tomorrowland convidarà DJs joves d'entre 9 i 17 anys a punxar al festival

La iniciativa pretén desenvolupar el talent de 7 discjòqueis menors d'edat, que actuaran a l'edició d'aquest any



Quan et diuen que l'edat només és un número, potser la última cosa en la que penses és en discjòqueis. Però Tomorrowland fa temps que aposta per crear i desenvolupar talent jove, i no té problema en donar oportunitats als nous talents, tinguin l'edat que tinguin. Gràcies al seu programa de la Tomorrowland Academy, 7 joves promeses actuaran als diversos escenaris del festival, com el Atmoshphere, el Rise o el House of Fortune. Aquest any, Tomorrowland se celebrarà al ja icònic emplaçament de Boom, a Bèlgica, durant els caps de setmana del 21 al 23 i del 28 al 30 de juliol.


La Tomorrowland Academy forma part de la iniciativa del festival de potenciar les futures noves fornades de DJs i productors, i duu a terme campaments presencials i també cursos per internet com el Online Tomorrowland DJ i la Producing Academy. Els seus programes de joves DJs tenen la seu a Anvers i a Hasselt, a Bèlgica, i l'any passat ja van donar els seus fruits amb l'actuació de DJ Daan, un jove DJ que va fer l'opening de l'escenari Rise al festival al costat del seu ídol Dimitri Vegas.


Atenció al line-up dels 7 joves DJs que actuaran en aquesta propera edició de Tomorrowland 2024: DJ Archie, britànic de 9 anys, punxant house, garage i drum'n'bass ; DJ Daan, belga de 14 anys, amb una sessió de progressive i comercial; Dolores, belga de 16 anys, posant EDM; FLOw, belga de 16 anys, punxant techno i tech-house; Lucca van Damme, neerlandès de 15 anys, amb una sessió de big room i techno; Rumix, belga de 15 anys, posant techno; i W4STD, belga de 17 anys, punxant Eurodance, techno i house. Joves talents amb música per tots els gustos! A continuació, el cartell:



Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page