top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Una actualització per a DJM-REC, una aplicació iOS/iPadOS d'enregistrament i streaming per a DJ

Transmet en viu a diverses plataformes de xarxes socials mentre es mostra informació sobre les pistes que estàs reproduint.

Hem realitzat una actualització de la nostra aplicació DJM-REC per permetre el streaming d'alta qualitat a diverses plataformes de xarxes socials. DJM-REC és una aplicació per a DJ que permet gravar i compartir barreges fàcilment per autopromocionar-se sense esforç davant audiències globals quan es connecta amb mescladors AlphaTheta DJ* mitjançant un cable USB. Podeu descarregar l'aplicació de forma gratuïta des de l'App Store i provar les funcions de pagament, de forma gratuïta durant 30 dies.

Streaming d'alta qualitat
DJM-REC ara compta amb una funció de transmissió en viu a l'aplicació, facilitant la transmissió en viu en alta qualitat en diverses plataformes de xarxes socials. Connecta el teu iPhone o iPad mitjançant un sol cable USB a mescladors DJ compatibles amb terminals Send/Return i selecciona la plataforma de transmissió en viu des de DJM-REC per començar a transmetre. Ara pots transmetre amb Mixcloud Live i Restream, així com a Twitch, YouTube, Facebook Live, Instagram, Snapchat i altres plataformes. Consulta amb cada servei la seva compatibilitat de streaming.

Mostra informació sobre les pistes que reprodueixes a la teva transmissió. En connectar el CDJ-3000 amb la DJM-A9, DJM-V10 o DJM-V10-LF, ara podeu mostrar el nom de la pista i l'artista que es reprodueix actualment durant la vostra transmissió en viu perquè l'audiència pugui veure'l en temps real. Simplement connectant-vos a DJM-REC sense necessitat de cap altra aplicació, la informació de la pista es pot incorporar fàcilment a la transmissió en viu, aprofundint encara més la connexió amb l'audiència i millorant l'experiència de streaming. Enregistrament senzill i alta qualitat de barreges DJ Enregistra fàcilment en alta qualitat connectant el teu iPhone/iPad a una taula de barreges DJ compatible amb un únic cable USB. L'aplicació DJM-REC controla el limitador de pics a la taula de mescles DJ per minimitzar la retallada i la distorsió digitals, cosa que et permet capturar barreges DJ i enregistraments analògics en alta qualitat. Si la vostra taula de barreges DJ no és directament compatible amb l'aplicació, podeu connectar una interfície d'àudio i un micròfon per gravar i transmetre en viu. És fàcil sintonitzar l'àudio gravat per crear un so de club, amb processament d'ajust de pressió de so i greus a l'app, i pots compartir fàcilment enregistraments en serveis com Mixcloud i SoundCloud sense necessitat de processar-los o editar-los al programari DAW. Encara millor, quan el CDJ-3000 es combina amb la DJM-A9, DJM-V10 o DJM-V10-LF i es connecta a DJM-REC, es crea automàticament una llista de pistes amb els noms de les pistes i artistes als dades gravades, cosa que permet una gestió més eficient de les barreges. *Actualitza la teva taula de barreges DJ o reproductor DJ compatible amb el firmware més recent. Les taules de barreges compatibles són les següents https://www.pioneerdj.com/es-es/support/software/ Taules de barreges DJ compatibles: DJM-A9 DJM-V10 DJM-V10-LF DJM-TOUR1 DJM-900NXS2 DJM-750MK2 DJM-450
15 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page