top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Després D’un Any Martin Garrix i Third Party Han Publicat La Seva Esperadísima Col·Laboració ‘Carry You’

El track que es coneixia com ‘Flashlights’ ha vist la llum amb dues versions diferents: una instrumental i una altra incorporant unes brillants vocals.




Fa un parell de setmanes que ‘Carry You’ es va presentar i posar a la venda a totes les plataformes després de pràcticament un any de hype per part de tots els aficionats a la música electrònica i al progressive house en general, i a Martin Garrix i Third Party en particular.

La primera vegada que vam poder escoltar aquest tema va ser al final del set de Garrix a l’Ultra Miami l'any passat, en un mashup amb ‘Sweet Disposition’.

Des de llavors, aquesta cançó ha il·lusionat a propis i estranys perquè en ella es troba la veritable essència del progressive house, gènere que va arribar al cim fa anys i que fa un retorn al focus mediàtic per mitjà d'aquest bestial treball de Martin Garrix i Third Party.

Des de la seva première, aquest track ha estat un fixe en la tracklist dels tres artistes, encara que en la seva versió instrumental. Va ser fa uns mesos quan els 3 van compartir per xarxes socials que estaven treballant junts per acabar-lo i afegir els vocals de la mà d’Oaks i Declan J Donovan que arriba com la cirereta del pastís per a fer rodó del tot el tema. La versió vocal és increíble, però si t’agradava més la instrumental estàs de sort perque també l’han publicat sense les veus.

Després d’aquesta estrena ja podem gaudir d’altres que estaven en “espera” a l’estudi de Garrix com les collabs amb Mesto, DubVision i Seth Hills… i qui sap si d'alguna cosa més!


20 visualizaciones0 comentarios
bottom of page