top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

La Coberta de Leganés acollirà el festival de música electrònica 'Space The 360'

La Nova Coberta de Leganés serà el pròxim 25 de maig la primera parada de la gira que el festival de música electrònica 'Space The 360' realitzarà per diferents escenaris d'Espanya com Màlaga, Alacant o València i que s'ha presentat aquest dimarts a Madrid.



Jamie Jones i James Hype, dues figures representatives dels estils house i tech-house, són les primeres confirmacions per a aquest festival, als quals en les pròximes setmanes s'aniran anunciat més caps de cartell, segons ha informat l'organització en un comunicat.


La innovació més destacada de l'esdeveniment serà un escenari circular en el mateix centre del recinte, amb capacitat per a girar 360 graus, aconseguint una interactuación visual directa entre els artistes i el públic.


Per part seva, el director gerent de 'Space The 360', Jorge Serradilla, ha assenyalat que la tecnologia serà "un element protagonista" en el festival, amb elements com a hologrames en diversos suports, o les polseres led que portarà el públic, controlades en remot per a crear núvols de color i formes.


Així mateix, ha al·ludit durant la presentació al "compromís mediambiental de l'esdeveniment", que ha creat 'El Bosc de Space of Sound' per a compensar la petjada de carboni, en el qual els assistents participaran en comprar la seva entrada, ja que un percentatge es destinarà a la reforestació, millora de les condicions del sòl i fre a la desertització.


El dissenyador Eduardo Navarrete, artífex de la vinculació entre 'Space The 360' i el món de la moda, i Sara Loeh, directora artística, van avançar que el vestuari i la imatge dels performers s'inspirarà en una "estètica futurista" amb predomini de teixits metàl·lics i formes geomètriques.


EUROPA PRESS

27 visualizaciones0 comentarios
bottom of page