top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Tomorrowland presenta la seva experiència imersiva a Barcelona amb 'THE GREAT LIBRARY OF TOMORROW'

Actualizado: 27 ene

The Great Library of Tomorrow' és el resultat d'una estreta col·laboració entre Tomorrowland i Xtended Reality Music Hub durant més de 2 anys.

Dues companyies amb experiència en la creació de reconeguts festivals de música, esdeveniments màgics i exposicions d'art digital immersiu i espectacles com Dalí Cibernètic, Gustav Klimt 'The Immersive Experience' o Frida Kahlo 'La vida d'una icona', entre d'altres. Blanco y Negro Music és la promotora d'aquesta experiència pionera a la ciutat comtal. El dijous 14 de desembre passat vam tenir la sort d'assistir a la inauguració de l'exposició ubicada a Barcelona. Una experiència immersiva al sorprenent món de les temàtiques del festival. Amb ulleres de realitat virtual ens vam submergir instantàniament en un món que desafiava la lògica i la realitat.





Ens trobem en una biblioteca amb elements interactius que posteriorment et transportaven a un bosc màgic, amb arbres centenaris que semblaven tocar el cel i criatures lluminoses que voletejaven entre les branques, una mica clàssic en totes les temàtiques de Tomorrowland. L'experiència interactiva va ser impressionant, si bé no vam trobar gaires coses relacionades amb la música electrònica, a nivell del desenvolupament de la marca vam poder conèixer algunes curiositats relacionades amb el perquè dels seus elements i animals fantàstics. Tomorrowland és conegut per ser un dels festivals de música electrònica més grans i espectaculars del món, caracteritzat per la seva atmosfera màgica i escenaris impressionants, cosa que va quedar reflectida en una exposició que és 100% recomanable per als amants dels mons de fantasia.

Nahum Korm fuente: wolosound

30 visualizaciones0 comentarios
bottom of page