top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Tres discoteques catalanes, al rànquing de millors clubs del món

Actualizado: hace 5 días

Hï Ibiza repeteix com a millor discoteca del món, segons la nova edició de la llista Top100 Clubs de DJ Mag




DJ Mag, la revista líder en la música electrònica i la cultura de club a nivell internacional, ha publicat un any més una nova edició de la llista Top100 Clubs, que classifica les millors discoteques del món. Aquesta edició ha batut un nou rècord en el nombre de vots, rebuts des de 229 països d’arreu.


La discoteca eivissenca Hï Ibiza encapçala la llista, repetint per tercer any consecutiu al num. 1 després d’haver obert les seves portes l’any 2017. Segons DJ Mag, la varietat de la discoteca, amb múltiples sales temàtiques, els impressionants recursos visuals i sonors i la presència incansable de DJs referents als seus cartells li donen l’honor de ser la millor discoteca del món.

Completant el podi de la llista, trobem en segon lloc la discoteca Green Valley (Camboriú, Brasil) i en tercer, el club Echostage, a Washington (Estats Units).


Enguany també hi ha presència catalana en aquesta prestigiosa llista: tres sales de Barcelona tenen l’honor de ser-hi. Per ordre d’aparició, hi trobem Opium Barcelona, que debuta a la llista en 54a posició. Nitsa Club, a la sala Apolo, puja 19 llocs i ara ocupa el 58è lloc; i la sala Razzmatazz en baixa 12 per situar-se en el número 74.


A la resta d’Espanya, destaca la presència de clubs eivissencs a la llista: més enllà del primer lloc de Hï, també hi ha Ushuaïa (#4), Amnesia (#8), Pacha (#20), DC-10 (#26), i Eden (#69). A la resta de l’estat, també hi trobem la discoteca madrilenya Fabrik, que ocupa un destacable 17è lloc. Si vols consultar la llista sencera, ho pots fer en aquest enllaç.


67 visualizaciones0 comentarios
bottom of page