top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Una nova brúixola t'ajuda a trobar-te en qualsevol esdeveniment sense cobertura

Actualizado: 15 may

TOTEM Compass és una brúixola que pot sincronitzar-se entre si sense necessitat d'utilitzar un telèfon intel·ligent
TOTEM Compass és un nou model de brúixola que s'usa sense senyal i les unitats del qual es poden sincronitzar entre si, la qual cosa permet als seus propietaris arribar ràpidament on están els seus amics sense un telèfon intel·ligent a la vista.


TOTEM Compass és un nou dispositiu de maquinari que ens permet trobar-nos amb els nostres amics en esdeveniments multitudinaris com festivals i concerts sense necessitat de senyal de telèfon mòbil.


Aquests nous dispositius poden sincronitzar-se també amb uns altres de TOTEM i s'il·luminen en funció de lo a prop o lluny que estigui l'altra brúixola, i en quina direcció.

A més, l'acolorida agulla de la brúixola es mou en la direcció de l'altra brúixola aparellada, i la llum es fa més ampla a mesura que t'acostes i més petita a mesura que t'allunyes, la qual cosa ens permet buscar i trobar ràpidament als nostres amics sense necessitat d'usar el telèfon intel·ligent.


La brúixola TOTEM es lliura amb una corretja per al coll i, una vegada que els usuaris s'han trobat, es pot activar el mode Vibe i les llums parpellejaran al ritme de la música.

Respecte a la bateria, Compass dura 72 hores amb una sola càrrega, que es realitza a través d'USB-C.


Si ets dels que es perd constantment en qualsevol festa, et pot interessar invertir en un Compass per a la teva propera sortida.


Estaran disponibles a partir del mes d’abril i ja están a la venda per uns 45€, quants més Compass demanis més descomptes t’ofereixen!

 

Per més informació: https://www.totemlabs.com/26 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page