top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Arriba la versió moderna del mític Walkman

La cinta torna per a quedar-se. I en We Llauri Rewind ho saben.



Després que les vendes de vinils es disparessin el passat Nadal fins a aconseguir les majors vendes setmanals des dels anys vuitanta, l'atenció dels retro es va tornar també cap a les cintes de casset. Molts llançaments recents en cinta solen esgotar-se amb bastant rapidesa.


Fins i tot els grans segells discogràfics s'estan bolcant en el renaixement del segon suport analògic. El hype és real. I el reproductor de cassets portàtil bluetooth de We llauri Rewind podria ser la versió retro-moderna del Walkman.


Tots els reproductors de cassets portàtils han d'enfrontar-se en última instància a la comparació amb el Walkman: el gran èxit de Sony en els anys vuitanta va establir un punt de referència en termes de durabilitat, qualitat d'àudio i disseny difícil de superar. I amb el recent llançament del FiiO CP13, completament analògic, vam veure un reproductor de cassets portàtil ben dissenyat, però que mancava per complet de característiques modernes.


Amb el reproductor de cassets portàtil BT, obtindrà Bluetooth 5.1 per a una connexió sense fil, la capacitat de gravar àudio directament en cinta a través de la seva entrada de 3,5 mm, i fins i tot una bateria recarregable. El reproductor de cassets compacte ve amb una bateria de liti que pot alimentar la petita caixa fins a dotze hores.


9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page