top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Un nou invent permet tocar música en l'aire amb una polsera

Mictic ha llançat un dispositiu innovador que permet als usuaris tocar música en l'aire sense la necessitat de tenir un instrument físic. Aquest nou dispositiu revoluciona la forma en què interactuem amb la música, oferint una experiència única i creativa.



Amb aquest dispositiu, els usuaris poden convertir els seus moviments i la seva creativitat en un instrument musical virtual que pot connectar-se a estacions de treball d'àudio digital com Ableton i tocar-se com qualsevol altre controlador MIDI. Des de tocar una guitarra invisible fins a interpretar melodies de piano amb les mans, les possibilitats són infinites.


El funcionament és senzill: l'usuari simplement col·loca el dispositiu en el seu canell com si fos un rellotge. Després, es connecta a través de l'aplicació mòbil de Mictic, i els seus sensors mesuren els moviments per a reproduir els instruments seleccionats per l'usuari. Aquesta connexió entre el moviment i la música permet a qualsevol persona, independentment de la seva habilitat musical, convertir-se en un virtuós en qüestió de minuts.


Mictic ofereix una àmplia varietat de sons i estils musicals, amb 15 opcions diferents que van des de guitarres fins a paisatges sonors complets. Els usuaris poden explorar diferents gèneres musicals i experimentar amb la seva creativitat de formes mai vistes.


El CTO de Mictic, Matthias Frey, va expressar la seva esperança que les persones trobin noves maneres d'utilitzar el seu producte. A més, l'empresa té plans d'expandir el seu negoci de plataformes en el futur pròxim, permetent als usuaris crear els seus propis paisatges sonors de manera fàcil i ràpida.


Recentment, l'empresa suïssa va aconseguir recaptar $2.5 milions en finançament inicial de PTK Capital en una ronda que va comptar amb la participació del veterà de la música Moby. Aquest capital permetrà a Mictic continuar provant el seu producte i expandir-se en el creixent mercat de dispositius wearables.


Per a obtenir més informació sobre aquest emocionant dispositiu i les seves capacitats, els interessats poden visitar el lloc web oficial de Mictic.

7 visualizaciones0 comentarios
bottom of page