top of page
  • Foto del escritorDigital Hits

Un famós DJ internacional, assaltat després d’una sessió al Brasil

L’artista ha hagut de cancel·lar la resta de dates que tenia al país carioca





Aquest darrer diumenge, un DJ de talla mundial va patir una situació desagradable un cop acabada la seva sessió al club Casa França de Rio de Janeiro, al Brasil. Es tracta del disc-jòquei britànic Hot Since 82, propietari del segell Knee Deep In The Sound i un dels màxims exponents del so house arreu del món. El DJ es dirigia cap a l’aeroport per continuar amb la seva gira quan el seu cotxe va patir un atac digne d’una pel·lícula d’acció.


Mentre circulaven de matinada per una autopista brasilera molt transitada però sense il·luminació, el xofer es va adonar que els perseguia un cotxe ple d’homes armats amb fusells AK-47. El propi Hot Since 82 ha penjat un vídeo al seu perfil d’Instagram on se’l veu afectat i explica què va sentir en el moment de l’atac: “Sabien exactament on, en quin cotxe i en quin moment estaríem allà, ens van parar una trampa. Si no fos per les maniobres heròiques del nostre conductor, no sé si estaríem vius ara mateix.”


En el moment de l’atac, el cotxe del davant va frenar sobtadament, en van sortir els homes armats i el xofer va ser prou hàbil per fer marxa enrere i escapar fent zig-zag entre el trànsit en contra direcció per fugir dels assaltants. “Va ser com una escena de Fast & Furious. Estic trencat per dins. Et fa perdre la fe en la humanitat saber que algú els ha dit a aquesta gent on estaríem. Sent honest, ara mateix no sé si tornaré al Brasil."


El DJ britànic, de 41 anys i pare de dues criatures, espera un tercer fill amb la seva dona en les properes setmanes, i assegura que no val la pena arriscar-se a tornar a viure una situació així, ja que la seguretat és el primer. De moment, ja ha cancel·lat la resta de sessions que tenia programades al Brasil en els propers dies.



19 visualizaciones0 comentarios
bottom of page